Loading...

Magocskák Családi Farsang

Fergeteges hangulatban telt az idei Magocskák Családi Farsang február 8-án, a Pannónia Kulturális Központ és Könyvtár Nagytermében.

Tücsökzenéltünk, telet űztünk, játszottunk, táncoltunk és énekeltünk.

A kalózok együtt mulattak a tündérekkel, a szuperhősök a hercegnőkkel, Mary Poppins a jegesmedvével. A hamburger a sültkrumplival érkezett, de eljöttek a boszorkányok, a dinoszauruszok, és a vadász is az erdő lakóival.

Gyönyörű arcfestések készültek, szorgos kezek díszítették az álarcokat a kézműves asztalnál, a legkisebbeket pedig játszósarok várta.

Megörökítésre kerültek az ötletes jelmezek a fotósarokban, aki pedig megéhezett, kedvére választhatott a finom sütemények közül. A tombolasorsolás alkalmával rengeteg nyeremény gazdára talált.

Köszönjük az est házigazdájának, Bagi Péternek a hangulatteremtést, Nádasné Varga Kati néninek a Tücsökzenét, Dékmárné Forgács Zsuzsinak a népi játékokat, énekeket és táncokat, Nagy Krisztinek a fotókat, Nemes Évának és Király Lívia óvónőnek az arcfestést, Szűcs Enikőnek a talpalávalót, a Balaton Játékpontnak a játszósarok játékait, a Pannónia Kulturális Központ és Könyvtár dolgozóinak munkáját és a helyszín biztosítását, a szülőknek és hozzátartozóknak a finomságokat, valamint az önkénteseinknek a sok segítséget!

Hálásan köszönünk valamennyi tombola felajánlást, köztük a Lounge Coffee, a Kócoska Mesebolt, a BalatoniBob Szabadidőpark, a Baross utcai Írószer és Könyvesbolt, az Amaretto, valamint Tardi Hajnalka (Play Along! Tipegő és Ovis Angol) felajánlásait!

Magocskák Alapítvány Önkéntesei

  • Magocskák - Farsang
  • Magocskák - Farsang
  • Magocskák - Farsang
  • Magocskák - Farsang
  • Magocskák - Farsang
  • Magocskák - Farsang