Loading...

Magocskák Jótékonysági Est

Április 21-én, fantasztikus hangulatban telt a Magocskák Alapítvány immár hagyományos Jótékonysági Estje, 140 résztvevővel a Pannónia nagytermében!
  • Magocskák - Jótékonysági Est
  • Magocskák - Jótékonysági Est
  • Magocskák - Jótékonysági Est
  • Magocskák - Jótékonysági Est

Ismét megbizonyosodhattunk róla, hogy az óvodában dolgozók és az ovisok szülei közt is mesésen sok tehetség rejtőzik. Például az est házigazdái, Bagi Peti és Czoma Nóri, akiknek hála, már az első perctől standup hangulatban vigyorgott a vendégsereg. Kiderült, hogy a Bajcsy úti óvó néniknek vérében van a show, ritmus-taps előadásuk annyira lenyűgöző és profi volt, hogy még fotót is elfelejtettünk készíteni róla. A Mogyoró úti óvó nénik pedig a Veresegyházi asszonykórus sokszoknyás tagjaiként billegtek be a színre a Z’Zi labor frontemberét követve és zajos sikernek örvendve - köszönet Török Ákosnak, az egykori almádi ovisnak Janicsák István megformálásáért. Az óvoda konyhájának dolgozói káprázatos svédasztalos menüt állítottak össze, és miközben a Tornai borokkal megkoronázott vacsorát fogyasztotta a jókedvű társaság, a szülők brillíroztak zenei fronton: Szűcs Enikő DJ, DJ Rikk társaságában, majd Holéczy Laci, aki fuvola Live Act műsorával emelte csillagos ötösre az est fényét. Nincs vége, mert őket követte a veszprémi Soul & Emotion zenekar, aztán folytatódott a parti: játékkal, Bor Rulettel, tombolával és tánccal, egészen hajnalig.

S, hogy sikeresen zártuk-e ezt a remek estét? Örömmel jelentjük, hogy 257.000 forint nettó bevétellel, amiből ovis kirándulásokat finanszírozunk és a most épülő új ovi családi közösségi terének kialakítását is támogatni tudjuk.

Mindezért nagy hálával tartozunk az Est főszervezőjének, Kováts Annának, Sziráczky Valinak, az Almádiért Közalapítványnak, Simicz Andinak, az óvodák minden dolgozójának és vezetőiknek, a fellépőknek, tombola felajánlóknak és vásárlóknak, a támogatói jegyet vásárlóknak, az önkénteseknek és minden velünk ünneplőnek… Akik nélkül nem derült volna ki, hogy a Magocskák Óvoda mögött egy elképesztően színes és tettrekész közösség áll, melynek példás összefogása ismét mosolyt csal majd a legkisebb almádiak arcára.

Köszönjük és reméljük, hogy jövőre velünk tartotok a 3. Jótékonysági Esten is!