Loading...

Kiskarácsony

Nagyon köszönjük mindenkinek, aki a Kiskarácsony családi ünnepváró rendezvényünkön velünk tartott!

A Pannónia Kulturális Központ és Könyvtár nagyterme megtelt kisgyermekes családokkal, támogatókkal és várakozással. Mindannyiónkat elbűvölt az Almádi Magocskák Óvoda Hétszínvirág csoportjának műsora, majd meghatódva mondtunk köszönetet - és hálánk jeléül átadtuk a Magocskák bögrét - önkénteseinknek, támogatóinknak, a munkánkat segítőknek, valamint a Kis(v)ágyunk adománygyűjtő kampányban résztvevőknek és adományozóknak.

Hálásak vagyunk, hogy idén is nagyon sokan voltak azok, akik segítették munkánkat, támogattak bennünket és rajtunk keresztül a balatonalmádi óvodás gyermekeket.

Az este örömteli hangulatát a Kolompos együttes Kiskarácsony, nagykarácsony című műsora fokozta tovább, akik a muzsikálás mellett csodás humorral dolgozták fel a lucaszék készítés hagyományát és babonáit, és a gyerekeket is játékba vonva nevettették meg a közönséget. Közös énekléssel és tánccal zárult a koncert.

Aki eközben megéhezett és megszomjazott, az előtérben az ilyenkor hagyományos jótékonysági süteményvásár finomságaiból választhatott, jelképes adományért cserébe.

Köszönjük a szülőknek és hozzátartozóknak a felajánlott süteményeket, a Sipos családnak a finom UKKO Teákat, az adományozóknak a támogatást!

Köszönjük Fábiánné Sáray Annának és a Pannónia Kulturális Központ és Könyvtár dolgozóinak, hogy ismét otthont adtak a rendezvénynek.

Köszönettel tartozunk Balatonalmádi Város Önkormányzatának, programjaink és működésünk támogatásáért.

Egész éves együttműködéséért hálás szívvel mondunk köszönetet minden munkánkat segítő óvodai dolgozónak, szülőnek, hozzátartozónak, kicsi és nagy támogatónak!

Gyermekmosolyokban gazdag, boldog új évet kívánunk!

Magocskák Alapítvány kurátorai

  • Magocskák - „Kis(v)ágyunk”
  • Magocskák - „Kis(v)ágyunk”
  • Magocskák - „Kis(v)ágyunk”
  • Magocskák - „Kis(v)ágyunk”
  • Magocskák - „Kis(v)ágyunk”