Loading...

Mezítlábas Ösvény épül

Örömmel jelentem be, hogy a sikeres Magocskák Jótékonysági Estek bevételeiből idén június 9-én megépítjük a Mezítlábas Ösvényt az ovi udvarára!

Sok egyeztetés és napolgatás után arra jutottunk, hogy a Mogyoró úton, ahol az új óvoda épül majd, a terveknek megfelelően végleges helyére kerülhet az ösvény, amit már ebben a nevelési évben birtokba vehetnek a gyerekek. Nyáron is itt lesznek a gyerekek, és élvezhetik. Az új épülethez tartozó udvar tervének is része.

Az előkészítő munkákat, beszerzéseket az óvoda vezetéssel egyeztetve, Boros László képviselő úrral és a Városgondnokság aktív részvételével megkezdtük.

Június 9-ére, szombatra 13 órától várjuk a segítő kezeket, a lelkes jelentkezőket a Mogyoró úti ovi udvarán, akik segítségével kiássuk a tükröt, rögzítjük a fakeretet, majd betöltjük a különféle anyagokat a helyükre, hogy hétfőn reggel a gyerekek birtokba is vehessék az ösvényt.

A szorgos kezeken kívül szükségünk lesz még 1-2 talicskára, ásóra, lapátra, valamint ellátmányra: pogácsa, süti, zsíroskenyér készítésre is vállalkozhattok. Lehetne bográcsozni is, amennyiben összeáll egy csapat erre, de pizzát is rendelhetünk, ha elhúzódik a munka.

A felajánlásokat, jelentkezéseket várjuk a csoportokban vagy ide kattintva a kapcsolati űrlapunkon.

  • Magocskák - Mezítlábas Ösvény